A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Kner / Három csepke könyvek Aukció - 2009

Kner / Három csepke könyvek 1. Egy nemes emberről és az ördögről való história mellyet egyéb fabulákkal és lött dolgokkal egyetemben Heltai Gáspár irásiból kiszedegetett és ím újra napfényre bocsátott Király György deák. (Kozma Lajos négy szövegközti  fametszetes illusztrációjával.)
Gyomán, 1942. Kner Izidor könyvnyomtató betűivel. 95 p. 2. kiadás
2. Az Miasszonyunk Szíz Mária csodáiról való hét legenda mellyeket egynihány szenteknek életeknek rövid históriájával egyetemben több régi magyar manuskriptumokból kiszedegetett Király György deák. (Kozma Lajos négy szövegközti  fametszetes illusztrációjával.)
Gyomán, 1942. Kner Izidor könyvnyomtató betűivel. 95 p. 2. kiadás
3. Egy özvegyasszonyról és egy katonáról való históra mellyet egyéb régi trufákkal azaz mind víg és szomorú történetekkel egyetemben mindeneknek örömére és okulásásra egybegyűjtött Király György deák. (Kozma Lajos négy szövegközti fametszetes illusztrációjával.)
Gyomán, 1942. Kner Izidor könyvnyomtató betűivel. 95 p. 2. kiadás
Mindhárom kötet kiadói zöld félvászon kötésben. A táblaborító mintáit Kner Albert tervezte. Kifogástalan állapotban. A 2. kiadás ezer példányban készült.


Kikiáltási ár: 15 000 --> 15 000 Ft.-