A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Kontz Endre dr. - Automobil közlekedési rendészet Aukció - 2009

Kontz Endre dr. -  Automobil közlekedési rendészet A gépjáróművekre, azok közlekedésére és a gépjáróművezetőkre vonatkozó rendeletek és szabályok.
Szerkesztette és összeállította - -. Előszó: Gróf Andrássy Sándor, a Királyi Magyar Automobil Club elnöke.
Bp., 1926. (Pallas Rt. ny.), 2 sztl. lev. (térkép, a Fulgor benzin töltőállomásairól, a Magyar-Amerikai Petroleum R. T. reklámja),
339 p. + 4 sztl. lev. (reklám)
Kiadói papírborítóban, körülvágatlan, és részben felvágatlan példány. Jó állapotban. A borítón és a címlapon tulajdonosi név.


Kikiáltási ár: 6 000 --> 11 000 Ft.-