A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Kreitner, Gustav - Im fernen Osten Aukció - 2009

Kreitner, Gustav - Im fernen Osten Reisen des Grafen Béla Széchenyí in Indien, Japan, China, Tibet und Birma in den Jahren 1877-1880.
Mit zweihundert original-Holzschnitten und drei Karten.
Wien, 1881. Hölder. VI, 1013 p., 3 kart.
Kiadói dúsan aranyozott, festett vászonkötésben, márványozott lapéllel. Szép példány, eredeti kartontokban.
[Az 1877-ben indult hároméves expedíciót Széchenyi István nagyobbik fia, Széchenyi Béla szervezte. Társai voltak még Lóczy Lajos geológus, és a fenti könyv szerzője, Kreitner Gusztáv topográfus-katonatiszt. Végigjárták egész Távol-Keletet és gazdag anyagot hoztak haza a Nemzeti Múzeumnak.]

 


Kikiáltási ár: 18 000 --> 38 000 Ft.-