A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Lóczy Lajos, lóczi - A magyar szent korona országainak földrajzi, társadalomtudományi, közművelődési és közgazdasági leírása Aukció - 2007

Lóczy Lajos, lóczi  -  A magyar szent korona országainak földrajzi, társadalomtudományi, közművelődési és közgazdasági leírása Magyarország, Horvát-Szlavonországok és Bosznia-Hercegovina legjelesebb szakférfiainak közreműködésével szerk.: - -.
Bp., 1918. Kilián Frigyes utóda. (Hornyánszky ny., Magyar Földrajzi T. ) VI, 528 p. + 9 térkép (részben színes, kihajtható).
Modern, gerincén feliratos félvászon kötésben. A kötetben régi könyvtári bélyegzők és helyenként ceruzás aláhúzások.


Kikiáltási ár: 6 000 --> 14 000 Ft.-