A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Lukácsy Kristóf - A magyarok őselei, hajdankori nevei és lakhelyei Aukció - 2007

Lukácsy Kristóf  -  A magyarok őselei, hajdankori nevei és lakhelyei Eredeti örmény kútfők után (1-2. könyv, egybekötve).
Kolozsvár, 1870. (Róm. kath. lyceum ny.) VIII, 147 p. 254 p. + XXIII. (örmény nyelvű idézetek, történetíróktól).
Könyvtári félvászon kötésben. A címlapon régi bélyegzők, a kötetben aláhúzások, az előzéklapokon kézírásos jegyzetek. A borítón könyvtári cimke. 


Kikiáltási ár: 5 000 --> 22 000 Ft.-