A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Magyar nemzetgazdasági enciklopédia I-III. kötet Aukció - 2008

Magyar nemzetgazdasági enciklopédia I-III. kötet Szerkesztette: Hajós Zoltán. (Ajánlva Klebelsberg Kuno gróf emlékének.)
Bp., [1934 - 1935] (Sárik ny. Cegléd)  430 p., 1 sztl. lev. ; 374 p., 1 sztl. lev. ; 160, XLII, 191 + 16 p. (életrajzok, arcképek)
Kiadói aranyozott félbőr kötésben. Két kötet gerince kifakult, a harmadikon apró sérülés. Jó állapotban.
[A három kötet átfogó képet nyújt hazánk gazdaságának Trianon utáni állapotáról.
Első kötet: Mezőgazdaság. Balaton halászata és halipara. Hazánk méhészete. Lótenyésztés, lóverseny, lovaspoló. Magyar kutyafajták. Juh, szarvasmarha és mangalica tenyésztés. Szőlőművelés. stb.
Második kötet: Bányászat.  Ásványolaj és földgáz. Ipar. Kis és kézműipar. Magyar tengerhajózási vállalatok. Malomipar. Kereskedelem, közlekedés, távíró stb.
Harmadik kötet: Államháztartás. Csendőrség. Egyházak. Idegenforgalom. Magyar sajtó. Múzeumok. Vitézi rend stb.]


Kikiáltási ár: 15 000 --> 38 000 Ft.-