A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Magyarország Monográfiája - Komárom vármegye és Komárom sz. kir. város Aukció - 2007

Magyarország Monográfiája  -  Komárom vármegye és Komárom sz. kir. város Szerk.: Borovszky Samu. Írták a komárommegyei helyi munkatársak bizottsága.
Bp., 1907. Országos Monográfiai Társaság. X, 600 p., 2 t. (színes) + 2 melléklet (kihajtható térkép). Számos szövegközti egészoldalas képpel.
/Magyarország Vármegyéi és Városai /
Kiadói festett, aranyozott vászonkötésben, dombornyomással. Gerincén kisebb javítás. Jó állapotban


Kikiáltási ár: 32 000 --> 42 000 Ft.-