A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Némedy Gyula - Zengő lángok Aukció - 2007

Némedy Gyula  -  Zengő lángok Bp., 1941. M. Irodalmi Társaságok Orsz. Szöv.  (Bagó Mihály könyvnyomdája, Dombóvár) 173 p., 3 sztl. lev.
40 fadúcról nyomott, eredeti fametszettel illusztrálva, amelyek Almási Gyula Béla, Bordás Ferenc, Buday György, Drahos István és Fery Antal művészek munkái.
/A Magyar Irodalmi Társaságok Orsz. Szövetségének II. kiadványa /
Kiadói illusztrált kartonborítóban, eredeti hártyaborítóval. A címlapon tulajdonosi név, az előzéklapon exlibris. A kötetbe helyezve, a szerző részére 4 pengő 80 fillérről kitöltött postautalvány.


 


Kikiáltási ár: 2 000 Ft.-