A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Pásztor József - A Szegedi Szabadtéri Játékok története. Három év - monográfia. Aukció - 2005

Pásztor József - A Szegedi Szabadtéri Játékok története. Három év - monográfia. Szeged, 1938. Városi ny. és könyvkiadó Rt., 222 l., 1 sztl. lev.
Gazdag szövegközti (fotó) illusztrációval. Megjelent 500 számozott példányban. (Jelen kötetünk számozatlan.) A borítólapot Szathmáry István a fejezetzáró díszeket Fábián Imre rajzolta. A fényképek Liebmann Bélánál, Rónay József szegedi és Vajda M. Pál budapesti fényképész műtermében készültek. A címlapon szerzői dedikáció!
Félvászon kötésben, az eredeti borító felhasználásával. Megkímélt példány.


Kikiáltási ár: 4 000 --> 11 000 Ft.-