A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Pekár Károly - A magyar nemzeti szépről Aukció - 2006

Pekár Károly  -  A magyar nemzeti szépről A magyar géniusz esztétikája. (Nemzeti vonások művészetünkben, zenénkben, költészetünkben, irodalmunkban. 210 képpel.)
Bp., 1906. "Modern Tudomány" (Hornyánszky) X, 1 sztl. lev. 474 l.
/A Modern Tudomány c. vállalat nagyobb kiadványai 1. /
Korabeli félvászon kötésben. A kötetben több helyen régi bélyegzők a temesvári könyvtárból. Gazdag szövegközti illusztrációval. Viseltes állapotban.
[Pekár Károly (1869 - 1911) esztéta, pszichológus. Fenti munkája nemzetkarakterológiai mű.]
 


Kikiáltási ár: 4 000 --> 5 500 Ft.-