A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Petőfi Sándor összes költeményei. Aukció - 2006

Petőfi Sándor összes költeményei. Hazai művészek rajzaival díszített képes kiadás.
Bp., 1882. Athenaeum. 1 t. (Petőfi portré, Barabás 1845-ki rajza után) 805 l., 5 sztl. lev.
Gazdag szövegközti képanyaggal és iniciálékkal.
Az eredeti  festett, aranyozott, domborított vászonkötés felhasználásával átkötött példány, kopott aranymetszéssel. A kötet első néhány lapja javított és  foltos. A címlap előtti Petőfi portré hátoldalán korabeli íráspróba.  


Kikiáltási ár: 12 000 --> 16 000 Ft.-