A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Radó Imre - Mayor József - A noviszádi zsidók története Aukció - 2007

Radó Imre - Mayor József  -  A noviszádi zsidók története Kiadta a noviszádi Chevra Kadisa 200 éves fennálásának ünnepe alkalmából.
Novisad, 1930. "Uránia" Komlós Márton ny. 224 p., 1 sztl. lev.
Szövegközti fotókkal illusztrált (A régi és uj zsinagóga fényképe, fotók a régi zsidó temetőből, Chevra jegyzőkönyvek és tagok lajstroma stb.)
Kiadói, az eredeti illusztrált borító felhasználásával átkötött, szép példány.


Kikiáltási ár: 3 000 Ft.-