A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Reclus, Elisée - A föld. A földgömb életjelenségeinek leírása 1-2 kötet Aukció - 2009

Reclus, Elisée - A föld. A földgömb életjelenségeinek leírása 1-2 kötet A eredeti negyedik kiadás után fordították Király Pál és Révész Samu. Az eredetivel összehasonlította Hunfalvy János.
Bp., 1879. K. M. Természettudományi Társulat.
1. köt. A kontinensek. XII,  640 p., 2 sztl. lev.
25 műlappal és a szöveg közé nyomott 253 ábrával.
2. köt. Az óczeán. - A légkör. - Az élet. VI, 671 p., 29 műlappal és szöveg közé nyomott 217 ábrával.
/Természettudományi Könyvkiadó-Vállalat XVI- XVII./ Első magyar nyelvű kiadás.
Kiadói, aranyozott gerincű félbőr kötésben. Szép példány. Az első kötet címlapján régi iskolai bélyegző, a második kötet címlapján tulajdonosi név.

 


Kikiáltási ár: 8 000 --> 8 000 Ft.-