A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Récsey Viktor - Pannonia ó-kori mythológiai emlékeinek vázlata Aukció - 2006

Récsey Viktor - Pannonia ó-kori mythológiai emlékeinek vázlata Összeállítá - -.
Bp., 1896. Nagel. 114 l., LV t. (nagyrészt kétoldalas) 2. javított és bővített kiadás.
Korabeli félvászon kötésben. A címlapon régi tulajdonosi bélyegző.
A bécsi archeológiai kiállítás (1893) anyagából és magángyűjteményekből állította össze a szerző nagyon ritka régészettörténeti művét.
[Récsey Viktor (1858 - 1908) bencés tanár, könyvtáros, régész, a pannonhalmi főapátság közp. könyvtárának igazgatója és a levéltár őre.]


Kikiáltási ár: 8 000 --> 8 000 Ft.-