A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Régiség - Höflich (Thomas). - Centuria Funebris In Scenam vitae humanae, Cujus Prologus Et Epilogus Mors, Actores Varia Mortalium Funera, In Levamen Defunctorum, Usum Parochorum... Discvsibvs Centvm. Ab Admodum Reverendo D. THOMA HÖFLICH Aukció - 2006

Régiség  -  Höflich (Thomas).  -  Centuria Funebris In Scenam vitae humanae, Cujus Prologus Et Epilogus Mors,  Actores Varia Mortalium Funera, In Levamen Defunctorum, Usum Parochorum... 
Discvsibvs Centvm.  Ab Admodum Reverendo D. THOMA HÖFLICH Tyrnaviae [Nagyszombat], 1693. Typis Academicis, per Joannem Adamum Friedl Anno.
8 sztl. lev (címlap, ajánlás) 399 l. + 19 sztl. lev. (epilógus, index).
Korabeli bőrkötésben, bordázott gerinccel, szúnyomokkal.
A címlapon névbeírások, a hátsó szennylapon kézírással 5 versszakos ima.


Kikiáltási ár: 40 000 --> 40 000 Ft.-