A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Régiség - Huszty Stephano (István) - Jurisprudentia practisa seu commentarius novus in Jus Hungaricum / compositus a Stephano Huszty... Aukció - 2006

Régiség  -  Huszty Stephano (István)  -  Jurisprudentia practisa  seu commentarius novus in Jus Hungaricum / compositus a Stephano Huszty... Agriae [Eger]  1794. Typis Episcopalibus. 354 l. 1 sztl. lev., 492 l., 1 sztl. lev., 133 l. + 72 sztl. lev. (Index).  Editio tertia prioribus correctior. (1-3 kötet egyben).
Az eredeti gerinc felhasználásával restaurált példány, félbőr kötésben, rézcsatokkal és bőr sarkokkal. 

 


Kikiáltási ár: 30 000 --> 30 000 Ft.-