A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják.

Régiség - [Petronius Arbiter T.] Titi Petronii Arbitri, - Equitis Romani, Satyricon Aukció - 2006

Régiség  -  [Petronius Arbiter T.] Titi Petronii Arbitri,  -  Equitis Romani, Satyricon cum fragmentis albae Graecae recuperatis, Anno 1688.
Lipsiae, 1731. Casparum Fritsch, 184  l.
Hozzákötve:
[Scioppius, Gaspar]  Schoppii, Gasperis Franci -  Priapeia, sive diversorum poetarum in Priapum Lusus; Illustrati Commentariis Gasperis Schoppii, ... L. Apuleii Madaruensis Anexomenosz, Ab eodem illustratus. ... Huic Editioni accedunt Josephi Scaligeri In Priapeia Commentarii, ac Friderici Linden-Bruch in eadem Notae.
[Padua] Patavii, 1664. Gerhardum Nicolaum. 16 sztl. lev. 175 l.
A két mű egybekötve, korabeli bordázott gerincű bőrkötésben. Az első mű címlapján tulajdonosi nevek és régi bélyegzők, valamint egy lapszél restaurált. A második mű kifogástalan állapotban.
 
  

   
 


 

   


Kikiáltási ár: 30 000 --> 30 000 Ft.-