A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják.

Régiség - Rippel Gergely - Anya-Szent-Egyháznak ceremoniái, és szertartási, Aukció - 2006

Régiség  -  Rippel Gergely - Anya-Szent-Egyháznak ceremoniái, és szertartási, Mellyeket A' Magyar Nemzetnek lelki javára, és épületére Tisztelendő - - úrnak Helestádi Papnak könyvéből Haza tulajdon nyelvére fordittatott. ...Szent-Illónay Jósef, arbai püspök...költségével ki-nyomtattatott.
Nagy-Szombatban, 1754. Akademiai bötűkkel. 3 sztl. lev. 528 l., 12 sztl. lev. Első kiadás!
Korabeli bordázott gerincű bőrkötésben. Kétszínnyomású címlappal, szépen metszett vignettával. Jó állapotú, megkímélt példány.
   


Kikiáltási ár: 20 000 --> 30 000 Ft.-