A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Salgó Sándor - Önismeret - emberismeret. Aukció - 2008

Salgó Sándor  -  Önismeret - emberismeret. Új gyakorlati jellem, - és képességtan. (A gyakorlati embermegismerés enciklopédiája.) 260 kép és 4 tábla. 200 analízis.
(Pécs), 1944. Pannonia. 412 p., 1 kihajtható melléklet, 4 részes. Frenológiai munka. Szövegközti képekkel, rajzokkal gazdagon illusztrált.
Átkötött, az eredeti papírborító felhasználásával, félvászon kötésben. Jó példány.
[Az analízis utalvány jelen kötetből hiányzik.]


Kikiáltási ár: 6 000 --> 6 000 Ft.-