A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Salló István, Kardalus János - Kapuk és kerítések Hargita megyében. Aukció - 2008

Salló István, Kardalus János  -  Kapuk és kerítések Hargita megyében. Csíkszereda, 1977. Hargita Megye Művelődési... Biz. 5 p. + 75 tábla (székely kapuk és kerítés illusztrációk fekete-fehérben).
Megjelent Románia állami függetlenségének 100. évfordulója tiszteletére.  Magyar, román, francia és orosz nyelven. Dedikált!
Haránt alakú album, mérete 34x24 cm.
Kiadói kartonborítóban, szép példány.


Kikiáltási ár: 5 000 --> 5 000 Ft.-