A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Sebestyén Gyula, dr. - A magyar rovásírás hiteles emlékei Aukció - 2007

Sebestyén Gyula, dr.  -  A magyar rovásírás hiteles emlékei Az MTA  Archeológiai bizottságának megbízásából írta - -.
Bp., 1915. MTA. IV, 173 p. + 15 t. 1 sztl. lev. 18 műmelléklettel és 54 ábrával.
Kiadói papírborítóban, részben felvágatlan. A borítón és a címlapon régi tulajdonosi bélyegző. Körülvágatlan, jó példány.
[A szerző tudományos alaposságal mutatja be, hogyan használták a rovást  számok és tulajdonjegyek rögzítésére. Gazdag képanyaga, megismertet a magyar rovásírás emlékeivel.]
 


Kikiáltási ár: 10 000 Ft.-