A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Severini Ioannes [Severini János] - Commentatio Historica de veteribus incolis Hungariae cis - Danubianae a Morava amne ad Tibiscum ... Aukció - 2007

Severini  Ioannes [Severini János]  -  Commentatio Historica de veteribus incolis Hungariae cis - Danubianae a Morava amne ad Tibiscum ... Sopronii, 1767. Joannis Josephi Siess. 122 p. 1 sztl. lev.
Korabeli álbordás bőrkötésben. Az előzéklapon tulajdonosi név 1843-ból. Jó állapotban.
[Severini János (1716-1789), pedagógus, író, fő műve: A Morva folyótól a Tiszáig terjedő Dunán inneni Magyarország régi lakóiról szóló történeti értekezés.]
 
 


Kikiáltási ár: 10 000 Ft.-