A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Somogyi Antal - A nyelv huszonnégy hangjárul mint a szótár és nyelvtan megannyi elemérül Aukció - 2007

Somogyi Antal  -  A nyelv huszonnégy hangjárul mint a szótár és nyelvtan megannyi elemérül Arad, 1871. Réthy Lipót. 1 sztl. lev. 153 p., 2 sztl. lev.
Könyvtári félvászon kötésben, az eredeti borító a kötetben. A címlapon régi bélyegzők, a borítón könyvtári cimke.
[Somogyi Antal (1811 v. 1812 - 1885), országgy. képviselő, műkedvelő nyelvész. A kiegyezésig emigrációban élt. Könyvészeti kuriozitásokat gyüjtött, melyeket még  életében a szegedi Somogyi könyvtárnak adományozott. Foglalkozott a székely rovásírással is.  Nyelvészeti elképzeléseit a tudós nyelvészek cáfolták. ]


Kikiáltási ár: 1 200 Ft.-