A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szabályrendelet a lótenyésztésről. Aukció - 2008

Szabályrendelet a lótenyésztésről. Szekszárd, 1911. Molnár-féle nyomda. 15 p.
Rendeletek: A lótenyésztés iránya ; Fedeztetési állomások ; Magánmének ; Hidegvérü tenyésztési egyletek ; Kihágások és büntetések.
A rendeleteket Forster Zoltán (Tolna vármegye főjegyzője) hozta, a miniszter megbízásából, Szapáry gróf jóváhagyásával.
Az eredeti papírborító felhasználásával, modern vászonkötésben. Az első oldalon  piros ceruzás bejegyzés. Jó állapotban.


Kikiáltási ár: 5 000 --> 15 000 Ft.-