A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szakács / Fabriciusné Bónyi Elsa, tóth-lipcsei - Erdélyi szakácskönyve Aukció - 2009

Szakács / Fabriciusné Bónyi Elsa, tóth-lipcsei - Erdélyi szakácskönyve Székelyhid-Sacueni (Bihar-vármegye), 1926. Szerző., Kohn Sámuel ny., 217 p.
Kiadói, rajzos (Morvay András), félvászon kötésben. Gerince javított, újrakötött példány. A kötetben tulajdonosi név. Ritka!


Kikiáltási ár: 6 000 --> 15 000 Ft.-