A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szakács / Glück Frigyes - Stadler Károly - Az inyesmesterség könyve Aukció - 2009

Szakács / Glück Frigyes - Stadler Károly - Az inyesmesterség könyve Szerkesztették: Glück Frigyes, a "Pannonia" Szálló tulajdonosa Budapesten [és] Stadler Károly, a M.Kir. Á. V. központi indóházának vendéglőse.
Bp., 1889. (Franklin ny.), 366 p. + 5 sztl. lev. Első kiadás!
Tartalom:  I. Az inyesmesterség szótára; II. Inyesmesterségi lexikon; III. Inyestani földrajz; IV. A legismeretesebb élelmi czikkek közép emésztési ideje; V. Vadászati és halászati tilalom; VI. Inyestani rajzok (Jókai Mór, Pulszky Ferencz, báró Podmaniczky Frigyes, Ágai Adolf, Rákosi Viktor, Erődi Béla, Greguss Ágost és Kecskeméti Aurél írásai).
Kiadói, Gottermayer kötészetében készült, vászonkötésben, festett lapéllel. Az aranyozás kopott, az előzékek töredezettek. Viseltes állapotban. A címlapon tulajdonosi név, a kötetben egy helyen ceruzás bejegyzés. Ritka!
 


Kikiáltási ár: 12 000 --> 14 000 Ft.-