A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szakács / Németh Zsuzsánna - Legujabb és kipróbált magyar szakácskönyv Aukció - 2009

Szakács / Németh Zsuzsánna - Legujabb és kipróbált magyar szakácskönyv Biztos útmutató mint kelljen 1131 különféle legjobb ízű ételt, süteményt, crémet és kocsonyát, tortát, csemegét és fagylaltokat, legizletesebb meleg és hideg italokat, hideg étkeket, gyümölcscsemegét stb. legügyesebben és a legjobb izlés szerint készíteni. Egy toldalékkal, mely magában foglalja a gazdasszonytárt...
Készítette - -, átnézte Zilahy Ágnes.
Bp., (1919), Franklin. 318 p., 12. bővített és javított kiadás.
Átkötött, modern, aranyozott műbőr kötésben, fém sarokrátéttel. Körülvágott példány. A hátsó szennylapon ceruzával írt recept 1930-ból.


Kikiáltási ár: 9 000 Ft.-