A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szakácskönyv / [Doletskó Teréz] Rézi néni - Szegedi szakácskönyv. Aukció - 2008

Szakácskönyv / [Doletskó Teréz] Rézi néni  -  Szegedi szakácskönyv. Ezernél több ételkészítési utasítással.
Bp., 1905. Athenaeum. XIV, 1 sztl. lev. 484 p., 2 sztl. lev. 8. javított és a legujabb ételreczeptekkel bővített kiadás.
/Igazi magyar konyha /
Kiadói, illusztrált félvászon kötésben. Gerince javított. A kötetben helyenként ceruzás  bejegyzések és jelölések. A kötéstáblán tulajdonosi név.


Kikiáltási ár: 10 000 --> 10 000 Ft.-