A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szakácskönyv / Ehrhardt, Mathilde - Grosses illustriertes Kochbuch... Aukció - 2008

Szakácskönyv / Ehrhardt, Mathilde  -  Grosses illustriertes Kochbuch... für den einfachen bürgerlichen und den feineren Tisch. Zur Bereitung guter, schmackhafter und wohlfeiler Speisen, Getranke und Backwerke,... Neue verb. und verm, Auf. (125. Tausend), durchges. von A Mathis.
Berlin, 1906. Verlagsdruckerei Merkur. t. (címkép), 783 p. 8 színes t., 6 egyszínű t., 765 szövegközti ill. (az egyszínű táblák nincsenek sorrendben).
Kiadói festett, aranyozott, dúsan illusztrált vászonkötésben. Szép példány.


Kikiáltási ár: 10 000 --> 22 000 Ft.-