A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szakácskönyv / Hunyady Erzsébet, bánffyhunyady - A jó házi konyha. Aukció - 2008

Szakácskönyv / Hunyady Erzsébet, bánffyhunyady  -  A jó házi konyha. Így kell főzni! A sütés-főzés tudományának uj kodexe. (1200 recept).
Bp., 1924. Singer és Wolfner. XV, 312 p. (Kivonatos kiadás).
Kiadói, Byssz Róbert grafikus által illusztrált félvászon kötésben. Jó állapotban. A címlapon tulajdonosi név, a kötetben helyenként ceruzás bejegyzések, kiegészítések találhatók. 
[A mű 18 önálló füzetben is megjelent.]


Kikiáltási ár: 5 000 --> 5 000 Ft.-