A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Szakácskönyv / Hüppmann Antal - A valódi szakácsművészet. Aukció - 2008

Szakácskönyv / Hüppmann Antal  -  A valódi szakácsművészet. ...vagyis rendszeres utmutatás a finom és legfinomabb főzésben, a legjobb magyar, francia és német mód szerint. Különös tekintettel úri és főúri konyhákra, nagyobbszerű lakomák és házi vendéglésekre.
Pest, 1864. Heckenast Gusztáv. 316 p., 3. kiadás.
Modern, aranyozott, álbordás bőrkötésben. Szép példány. Ritka!


Kikiáltási ár: 26 000 --> 46 000 Ft.-