A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják.

Szakácskönyv / Kugler [Henrik] Géza - A legujabb és legteljesebb gyakorlati nagy budapesti szakácskönyv és házi czukrászat. Aukció - 2008

Szakácskönyv / Kugler [Henrik] Géza  -  A legujabb és legteljesebb gyakorlati nagy budapesti szakácskönyv és házi czukrászat. Hires magyar és franczia szakács-művészek nyomán irta - -. A polgári és finom konyha legkipróbáltabb vényeivel. A főzés művészetének mester nélküli elsajátítására.... A tálalás, terítés és fölszeldelés magyarázatával. Étlapok, a konyha s a főzési anyagok teljes ismertetése Számos képpel. (St. Hilaire Jozefa, jeles magyar és francia szakácsok nyomán. 2000 recipe, 200 kép).
Bp., [1913] Rozsnyai Károly. (A Nyugat nyomdája). 509 p., 1 sztl. lev.
Kiadói félvászon kötésben, a kötéstáblán rajzos illusztráció. Az előzéklapok újak. Jó példány.


Kikiáltási ár: 11 000 --> 22 000 Ft.-