A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Széll Márta - Zákány. Tanulmány a szegedi tanyai nép életéből. Aukció - 2005

Széll Márta - Zákány. Tanulmány a szegedi tanyai nép életéből. Szeged, 1936. Árpád ny. 43 l., 5 t. (fotók) + 8 kihajtható melléklet.
A szegedi Ferencz József-Tudományegyetem Bölcsészet-, Nyelv- és Történettudományi Karához benyújtott bölcsészdoktori értekezés.
Bírálta: dr. Kogutowicz Károly és dr. Erdélyi László. A kötetben SzEK duplum bélyegző.
Kiadói kartonban, kifogástalan állapotban.


Kikiáltási ár: 1 600 --> 2 800 Ft.-