A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Tömöry Edit - Az aacheni magyar kápolna története. Aukció - 2008

Tömöry Edit  -  Az aacheni magyar kápolna története. Bp., 1931. Németh József. 64 p., 1 sztl. lev. + 8 p. XIII  t.
Kiadói papírborítóban. A borító sarkain kisebb sérülések és régi tulajdonosi bélyegző.
[Tömöry Edit (1905-1998) művészettörténész, ferences Mária Misszionárius nővér. Ötven esztendőt töltött Indiában, ahol az ország legpatinásabb egyetemén bevezette a művészettörténet oktatást. Fenti munkája doktori értekezés.]


Kikiáltási ár: 2 000 --> 3 500 Ft.-