A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják.

Tonelli Sándor - Utazás Erdélyben és Erdély körül Aukció - 2006

Tonelli Sándor - Utazás Erdélyben és Erdély körül Bp., [1943?] Athenaeum. 235 l.
Kiadói illusztrált kartonban. Jó állapotban.
[ A szerzőt idézve ez a könyv " nem tudományos munka, nem történelem, nem útleírás és nem is politika, de mindegyikből van benne valami. Van benne anekdóta, természeti leírás és vezércikk. Összekeveredik benne  a román uralom alatt álló Erdély utolsó esztendeje a  bécsi döntést követő nagy változással."
Mindenre odafigyelő, múlt és jelen minden értékét fölfedező és számon tartó utazó volt Erdély földjén a szerző, aki könyvében megírta úti élményeit. ]


Kikiáltási ár: 4 000 --> 12 000 Ft.-