A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Vadászat / Vadgazdálkodási és vadászati alapismeretek Aukció - 2009

Vadászat / Vadgazdálkodási és vadászati alapismeretek Írták: Bencze Lajos, Bertóti István, Csöre Pál, Görcsös Gyula stb.
Szerk.: Ákos László.
Bp., 1965. Mezőgazdasági. 334 p., 1 sztl. lev. + 9 t.  A kötetben több mint kilencven szövegközti fotó és rajzos illusztráció.
Kiadói papírkötés, védőborítóban. Jó példány.
[A hivatásos és nem hivatásos vadászok első tankönyve.]


Kikiáltási ár: 4 000 --> 4 500 Ft.-