A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Vass Károly - A Szeged-Csongrádi Takarékpénztár alapításának és ötvenéves fennállásának története Aukció - 2006

Vass Károly  -  A Szeged-Csongrádi Takarékpénztár alapításának és ötvenéves fennállásának története Az intézet részvényeseinek és barátjainak ajánlva.
(Szeged, 1896. Bába ny.)  1 t. (Klauzál Gábor portré, lith.) 111 l.
Korabeli, díszesen aranyozott félbőr kötésben. Festett lapszéllel és bőr sarokkal. Gerince kissé kopott. A előzéklapon tulajdonosi név.
[A Takarékpénztár alapítója és első elnöke Klauzál Gábor volt.]


Kikiáltási ár: 8 000 --> 8 000 Ft.-