MENÜ

Kosár

A belépést követően, az antikházunk kínálatának áttekintése során az Ön által kiválasztott tételek a kosarába kerülnek.

A könyvekből egy-egy példányunk van.

A kosár tartalma tételenként törölhető, a szállítási cím megváltoztatható, valamint a rendeléséhez megjegyzés is fűzhető. Kérem, ha tudja, melyik Foxpost automatába kéri a könyvet, a megjegyzés rovatban ezt mindjárt rögzítse. Ez esetben is töltse ki azonban a szállítási címet, mert arra számlázási címként szükségünk lesz.

Amennyiben Ön adóalany, és a számlánkat el tudja számolni, kérem, hogy az adószámát is rögzítse a megjegyzés rovatban.

A Megrendel gombra kattintással rendeléséről azonnal érte­sül­ünk. Először a rendszer automatikusan küld egy e-mailt Önnek, amelyben megerősíti a megrendelést. Ezután pedig kollégánk veszi fel Önnel a kapcsolatot, ismertetve a fizetéssel és a szállítással kapcsolatos részleteket.

További információk

Kosár tartalma

Predator – A bosszú 2/2 (1998/2) bekerült a kosarába, vissza az előző oldalra'
split
Szerző:
Gordon Rennie
Kiadó:
Szukits
Kiadás éve: 1998
Kiadás helye: Szeged

Anglia, a 18. század végén. Az a hír járja, hogy Hasfelmetsző Jack visszatért… Ám az, aki a brutális gyilkosságokat elkövette sokkal veszedelmesebb ellenfél Jack-nél! Olvasott állapotban.  

Szerző:
Szalai Miklós
Kiadó:
Planétás
Kiadás éve: 1991
Kiadás helye: Bp.

Szalai Miklós 44 évig élt Halimbán. A második világháború után saját maga kérte, hogy ebbe a faluba helyezzék plébánosnak, mivel egész életét a gyógynövények kutatásának szentelte, márpedig a déli Bakony és a Kisalföld találkozásánál található az ország leggazdagabb gyógynövénytermő helye. Hosszú éveken át a reggeli miséket követően gumicsizmát húzott, zsákot kanyarított a vállára, aztán estig járta a Halimba körüli erdőket, réteket, lápokat. A gyűjtőútjai során összesen 1400 növényfajt, köztük 300 gyógynövényt sikerült azonosítania. Kutatási tevékenysége középpontjában az egyes gyógynövényeknek, valamit az ezek keverékéből készített gyógyteáknak a vizsgálata állt. Egy-egy teakeveréket általában 30-40-féle gyógynövényből állított össze. Mindenre volt orvossága a bőrbetegségektől kezdve a gyomorpanaszokon, a meghűlésen, a reumán, a magas vérnyomáson át a veseproblémákig, ahogy a könyv is tanúsítja. Jó állapotban.

Szerző:
Aradi Nóra
Kiadó:
Gondolat
Kiadás éve: 1989
Kiadás helye: Bp.

A műfaj, ez a művészettel egyidős kategória a képzőművészetekben többféle jelentést fed. A legelterjedtebb és a hagyomány által a leginkább jóváhagyott a műfajnak a tematikával való azonosítása. A téma azonban a műfajnak csak az egyik eleme. Önmagában nem ad választ arra, hogy mi is valójában a képzőművészeti műfaj, illetve hogy milyen műfajúnak tekinthetünk egy konkrét alkotást. Egyre bizonyosabb, hogy ebben alapvetően a mű funkciója, a befogadás körülményei játsszák a meghatározó szerepet. Aradi Nóra (1924 – 2001) művészettörténész, műfordító, egyetemi tanár. A művészettörténeti tudományok kandidátusa (1959), a művészettörténeti tudományok doktora (1970). A könyv átkötött, szép állapotú, dedikált.

Szerző:
Romhányi József
Kiadó:
Alexandra
Kiadás éve: 2006.
Kiadás helye: Budapest

A "Rímhányó Romhányi versei"  válogatta Rigó Béla. Illusztráció: Nagy Péter.
Kiadói kartonborítóban, szép, tiszta, példány új állapotban. (Biz. 652)

Szerző:
Rakita Alajos (Richter F. után)
Kiadó:
Burger Zsigmond Könyv- és Szépmű-Kereskedése
Kiadás éve: 1856
Kiadás helye: Szeged

Értelmes tanácsadó, mint kell a kisebb bajokat csupán háziszerekkel gyógyítani; nagyobbaknál pedig, orvos nemlétében, a legszükségesb segedelmet nyujtani. Egy közhasznú népkönyv, két toldalékkal. Az első magában foglalja a legpróbáltabb háziszerek tárát betűrendben. A második rövid utasitást ad a női szépség fentartásáról és ápolásáról. Átkötött, jó állapotban, a tartalomjegyzékből hiányzik néhány oldal (I-VIII.). Ritka!


split

Oldalunkon lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra, de visszatérő vevőinknek a gyors és egyszerű rendelés végett a regisztráció ajánlott.

Rendelés

Összesen: 5 könyv / 78 000 Ft. + postaköltség

Szállítási cím

Átvétel módja Info

Rendeléssel kapcsolatos megjegyzése

split