KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szépirodalom Fantasy

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: A ​fülemülepadló (Otoriak története 1.)
A ​fülemülepadló (Otoriak története 1.) - 1. Kép

A ​fülemülepadló (Otoriak története 1.)

Szerző: Lian Hearn
Kiadó: Európa
Kiadás éve: 2003
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 330
Fordító: Ágoston Szabina
Sorozat: Az Otoriak története

Fekete ​falú erődjében, Inujamában a kegyetlen gyilkos, Iida Szadamu a híres fülemülepadlót nézi. Zseniális építője úgy tervezte, hogy minden egyes lépésre tüstént dalolni kezd. Nincs az az orgyilkos, aki zajtalanul keresztül tudna osonni rajta.
Ám él egy kivételes képességekkel megáldott – vagy megvert? – fiú egy isten háta mögötti hegyi faluban, a Hármas Birodalom ősi földjén. Hogy kicsoda ő s milyen titkok tudója, amelyek révén meghiúsíthatná Iida halálos becsvágyát – maga sem tudja még.
Takeo a Rejtettek között nevelkedett, csak ennek a békeszerető, imádságos szektának az életmódját ismeri. De megvannak benne a Törzs természetfeletti képességei is – a példátlanul éles hallás, az, hogy két helyen tud lenni egyszerre, az, hogy láthatatlanná tud válni. Amikor a rejtélyes Otori Sigeru nagyúr megmenti az életét, Takeo elindul azon az úton, amely a végzetéhez vezet, Inujama falai közé. A bosszú és a hitszegés, a becsület és a hűség, a szépség és a mágia s a szenvedélyes szerelem útja ez. Jó állapotban. „A szerelem, a hűség és a bátorság regénye. Csak A Gyűrűk Urához fogható.        

KOSÁRBA TESZEM Ár: 20 000Ft.-
split