Böngésző
Szakácskönyv Háztartás, konyhai praktikák
A főzés tudománya (Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan)

Dr. Stuart Farrimond
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 256
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit. Újszerű állapotban.
A magyar háziasszony lexikona

Stumpf Károlyné - Z. Tábori Piroska
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1936
Oldalszám: 283
Hasznos ismeretek ábc-be rendezve.
Kiadói egészvászon kötésben, jó állapotban. Ritka!
Házi konzerválás

Fabriczky Imre - Papp Antal
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1957
Oldalszám: 268
A szakácskönyvek szinte kizárólag a friss fogyasztásra szánt élelmiszerek előállítását ismertetik. A befőzéshez, a húsok, halak, tejtermékek, zöldség-, főzelékfélék konzerválásához a legjobb háziasszonyok is kevésbé értenek. Ez a könyv a házi módszerekkel vagy kisüzemi felszereléssel végzett konzerválással foglalkozik. Jó állapotban.
KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-