KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 11. 30. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

99 Szárnyasétel

Online antikvárium: 99 Szárnyasétel Szerző:
Lajos Mari - Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1985.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99

33 színes ételfotóval. Kiadói kartonkötésben, szép példány. (Biz.187)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 000Ft.-

A legjobb hamburgerek

Online antikvárium: A legjobb hamburgerek Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 144
Fordító:
Szüle Dénes
Szerkesztő:
Iris Ottinger (közrem.)
Sorozat:
Házi praktikák

A hamburger a világ egyik leghíresebb ételévé vált a XIX. század óta. Évente ötven milliárd hamburgert fogyasztanak csak az Amerikai Egyesült Államokban, de az étel éppúgy elterjedt az egész világon. A XVIII. században rendkívül ismertté vált az az étel, melyet az Angliában található Sandwich város grófjáról neveztek el. Az elhíresült készítési mód szerint két kenyérszelet közé tettek húst és zöldségeket, viszont Németországban és Ausztriában módosítottak egy picit a jól bevált angol recepten, a kenyeret zsemlével helyettesítették. Ahogy az idő telt, egyre többféle variációval kezdtek kísérletezni a szakemberek, ezért ma már a hamburger nem mondható egyszerű és gyors ételnek. Sok gourmet, akár Michelin-csillagos étterem étlapján is megtalálható. Olyan új hozzávalókkal, mint a gorgonzola, a szkampi vagy a szejtán, az egyszerű töltött zsemléből igazi kulináris ízélmény válik, ám az ilyen burgerekbe nem lehet minden sarkon belebotlani. De semmi baj, hisz ezeket saját magunk is elkészíthetjük. A kötetben található receptek alapján mi is megkóstolhatunk eredeti vagy akár különleges, egyedibb ízeket. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-

A magyaros konyha

Online antikvárium: A magyaros konyha Szerző:
Venesz József
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1973.
Oldalszám: 335

Levesek, főzelékek, halételek, húsok, tészták.
Kiadói kartonkötésben, jó állapotban. (440 gr.)(Biz.92)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 400Ft.-

A pucér szakács

Online antikvárium: A pucér szakács Szerző:
Jamie Oliver
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 256
Fordító:
Sepsei Gergely

Jamie ​Oliver, Anglia ifjú szakácscsillaga könyvében szemünk láttára formálja csábító egésszé salátáit, frissensültjeit, desszertjeit és páratlan olasz tésztáit. Olvasóit percek alatt könnyen elsajátítható konyhai repertoár birtokába juttatja, amelynek segítségével a legfrissebb alapanyagokat merész ízekkel kombinálva egyszerű, mégis izgalmas és ínycsiklandó fogásokat álmodhatunk. Mindezt úgy teszi, hogy közben megkímél bennünket a fárasztó szakzsargontól és az időrabló pepecseléstől. Ez a könyv azokhoz szól, akik fantasztikus, modern ételekre vágynak, netán életkülönlegességekről ábrándoznak, mégsem akarnak éjszakába nyúlóan a konyhában szöszmötölni. Újszerű állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-

A sűrűje 2. (100 recept a családi asztalra)

Online antikvárium: A sűrűje 2. (100 recept a családi asztalra) Szerző:
Borbás Marcsi
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 256
Szerkesztő:
Antal Csilla, Borbás Dorottya, Krisztics Dezső, Rigler Dávid, Krisztics Barbara (közrem.)

„Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves részét képezik mindennapjainknak, emellett pedig a szeretteinkkel töltött órák emlékének őrzői. Ezeket a recepteket már nagyanyáink is készítettek, majd továbbadták gyermekeiknek, végül mi is megtanultuk az elkészítésüket, és ma már mi szerzünk örömet velük.
Amikor egy család együtt eszik, a vidám beszélgetések közepette megtelik a ház illatokkal, élményekkel, érzelmekkel. Ilyenkor az emberek figyelnek egymásra, erősödik köztük a kötelék, egységüknek jelképe pedig a családi asztal, melyet a következő száz recepttel igyekszem gazdagítani.” Szép állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-

A sütés iskolája kezdőknek és haladóknak

Online antikvárium: A sütés iskolája kezdőknek és haladóknak Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1997.
Oldalszám: 223
Fordító:
Szántó Judit

A kötet több mint ötven süteményreceptet ismertet közérthető nyelven. Az elkészítés szakaszait számos fénykép szemlélteti. Kiadói kartonkötésben, szép tiszta példány, új állapotban.
(Biz. 31)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 400Ft.-

Az orosz konyha (134 tradicionális recepttel)

Online antikvárium: Az orosz konyha (134 tradicionális recepttel) Szerző:
Natalja Vlagyimirovna Iljinih - Irina Gennagyevna Rojtenberg
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 208
Fordító:
Szigeti Szonja
Szerkesztő:
Zsolnai Margit

A díszdobozba csomagolt szakácskönyv 2005-ben első díjat kapott a Gourmand nemzetközi szakácskönyvversenyen. A hagyományos orosz és pravoszláv konyha százharmincnégy receptjét tartalmazza, lépésenként színes fotóval bemutatva az ételek elkészítésének folyamatát. Remek állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 20 000Ft.-

A zsidó nő szakácskönyve

Online antikvárium: A zsidó nő szakácskönyve Szerző:
Rosenfeld Hermanné
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1993
Oldalszám: 364

A kóser konyha. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 7 000Ft.-
split
Ugrás:
Összesen: 31 könyv
1. oldal / 4 oldal Következő
Egy oldalon megjelenített könyvek száma:
Rendezés: