KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szakácskönyv Disznóvágás, feldolgozás

Hurka, kolbász és egyéb "disznóságok"

Online antikvárium: Hurka, kolbász és egyéb Szerző:
Frank Júlia
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 175

2., átdolgozott kiadás A disznótor szó hallatán még a kevésbé ínyenceknek is felcsillan a szemük, és nagyokat nyelve kérdezik: hol?, mikor? Valljuk be őszintén, hogy bármennyire is vigyázunk vonalainkra, ha disznóölésre hívnak, boldogan megyünk. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

Online antikvárium: Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése Szerző:
Bernhard Gahm
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 155
Fordító:
Seresi Frigyes
Sorozat:
Házunk táján

Nyersanyagok, hús, fűszerek. A szükséges felszerelés a házi készítéshez. A bélbe töltés, füstölés. Pástétom és kocsonya. 63 hurka, kolbász, szalámi, pástétom és kocsonya recept. Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split