Böngésző

Szakácskönyv Cukrászat

Cukrászati ismeretek I. - II. - III.

Online antikvárium: Cukrászati ismeretek I. - II. - III. Szerző:
Dunszt Károly - Schulhof Géza
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1995, 1996, 1992
Oldalszám: 246, 306 +12 t., 198 + 8 t.

Tankönyvek a vendéglátóipari szakmunkásképzés számára. Az I. kötet első 16 oldalán aláhúzások, a II. kötet belső címlapja hiányzik, egyébként jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 15 000Ft.-

Cukrászat otthon és a műhelyben

Online antikvárium: Cukrászat otthon és a műhelyben Szerző:
Rudnay János
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1968
Oldalszám: 310

Hasznos tanácsainak összegyűjtésére Rudnay Jánost az a cél vezette, hogy részben a kezdő cukrászoknak, részben a háziasszonyoknak olyan tanácsokat adjon, amelyek sok gondtól, bosszúságtól mentesítik őket. A problémák köre nem is szűk. A könyvecske sok, részben már régen elfelejtett édesség elkészítési módját ismerteti meg az olvasóval, számos igen olcsó, de kitűnő készítmény ismételt bevezetését javasolja. Sok évtizedes tapasztalatait adja át a szerző. A különböző sütemények mellett érinti a krémek, parfé, gyümölcskocsonya, dzsemek, befőttek és fagylaltok készítési módját is. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-

Cukrász mestervizsgára felkészítő jegyzet

Online antikvárium: Cukrász mestervizsgára felkészítő jegyzet Szerző:
Kemény Andrásné - Mihajlovits Róbert - Zoltai Anna
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 146

A cukrász mestervizsgára felkészítő jegyzet négy fejezetből áll, amely segíti a mesterjelölteket a szóbeli, gyakorlati és írásbeli vizsgára történő felkészülésben. A fejezetek az alábbiak: Cukrászati termékek nyersanyagai, Cukrászati termékek előállítása, Cukrászati tevékenység élelmiszerbiztonsági előírásai, Cukrászati termelés gazdasági számításai. A jó minőségű termék előállításának és forgalomba hozásának feltétele, hogy a munka során figyelembe kell venni a felhasználásra kerülő anyagok, biológia, kémiai, fizikai tulajdonságait, megmunkálás közbeni viselkedését, be kell tartani a technológiai előírásokat és az élelmiszerbiztonsági követelményeket. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-

Házi cukrászat

Online antikvárium: Házi cukrászat Szerző:
Christian Teubner - Anette Wolter
Kiadó:
Szeged
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 238
Fordító:
T. Bíró Katalin

Christian Teubner és Anette Wolter briliáns színes fotókkal szemléltetett, legjobb receptjei. A kiadó minden egyes receptet kétszeresen ellenőrzött. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 7 000Ft.-