KATEGÓRIÁK

Böngésző

Társadalomtudomány Ezoterikus, transzcendens, spirituális filozófia, teozófia, hermetika

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: A harmadik szem megnyitásának keleti módszere (elmélet és gyakorlat)(A hermetikus hagyomány tanítása a harmadik szem működéséről)
A harmadik szem megnyitásának keleti módszere (elmélet és gyakorlat)(A hermetikus hagyomány tanítása a harmadik szem működéséről) - 1. Kép

A harmadik szem megnyitásának keleti módszere (elmélet és gyakorlat)(A hermetikus hagyomány tanítása a harmadik szem működéséről)

Szerző: Yogiraj Boris Sacharow
Kiadó: Hermit
Kiadás éve: 2003
Kiadás helye: Miskolc
Oldalszám: 99
Fordító: Baráth András

Yogiraj Boris Sacharow olyan útmutatással és gyakorlati tanáccsal látja el a belső látás, a harmadik szem szervének felébresztésére-revitalizálására vállalkozó tanulót, amit évezredekig titokban tartottak, hogy az avatatlanok ne férhessenek hozzá sem a módszerhez, sem ahhoz a képességhez, ami az intuíció szervét aktívan működteti.
Az aktivizálódott harmadik szem olyan különleges képességeket ad avatott számára: „A látnokok legjobbja rendelkezik azzal a képességgel, hogy átváltson egyik testből a másikba. Mindent tud és mindent lát. Ismeri minden írás értelmét. Mindenek egységének tanát hirdeti. Ismerik rendkívül képességeiről; hosszú életű és létre tudja hozni, fenn tudja tartani és el tudja mulasztani a három világhoz tartozó dolgokat.” Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split