KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 11. 30. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: A hús- és tejtermelés biológiája
A hús- és tejtermelés biológiája - 1. Kép

A hús- és tejtermelés biológiája

Szerző: Kállai László - Královánszky U. Pál
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1975
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 353

A fehérjetermelés fokozására irányuló törekvés kapcsán széles körű kutatómunka indult meg, melynek a gyakorlatban felhasználható eredményeit foglalják össze a szerzők az állattenyésztők számára. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split