Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Régi és reprint szakácskönyv

Könyv: A legujabb és legteljesebb gyakorlati nagy budapesti szakácskönyv és házi czukrászat
A legujabb és legteljesebb gyakorlati nagy budapesti szakácskönyv és házi czukrászat - 1. Kép

A legujabb és legteljesebb gyakorlati nagy budapesti szakácskönyv és házi czukrászat

Szerző: Kugler Géza
Kiadó: Rozsnyai (Márkus Nyomda)
Kiadás éve: 1901
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 521

„Híres magyar és franczia szakács-művészek nyomán. A polgári és finom konyha legkipróbáltabb vényeivel. A főzés művészetének mester nélküli elsajátítására. A levesek, előétkek, mártások, mindenféle húsnemek, zöldségek, saláták, főtt és sült tészták, torták, czukorsütemények, czukorkák, italok srb. ízletes és pontos készítési módjával. A tálalás, terítés és fölszeletelés magyarázatával. Étlapok, a konyha s a főzési anyagok teljes ismertetése." Átkötött, az eredeti borító felhasználásával, jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 50 000Ft.-
KÖVETKEZŐ