Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Műszaki könyvek Gépipar, géptan, gépészet

Könyv: A stabil-gőzgépek szerkezete és kezelése (Stabil-gőzgépekezelői tanfolyamok, felső ipariskolai növendékek, valamint gőzgépkezelők és gőzgéptulajdonosok számára)
A stabil-gőzgépek szerkezete és kezelése (Stabil-gőzgépekezelői tanfolyamok, felső ipariskolai növendékek, valamint gőzgépkezelők és gőzgéptulajdonosok számára) - 1. Kép

A stabil-gőzgépek szerkezete és kezelése (Stabil-gőzgépekezelői tanfolyamok, felső ipariskolai növendékek, valamint gőzgépkezelők és gőzgéptulajdonosok számára)

Szerző: Jalsoviczky Géza
Kiadó: Pátria
Kiadás éve: 1910
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 696

„Tekintettel arra, hogy úgy a stabil, valamint a lokomobil gőzgépek az utóbbi 10-15 év leforgása alatt nagy fejlődésen mentek át és az ipariskolákon általában a lokomobil- és stabil-gőzgépek kezelésének tanítására külön tanfolyamokat rendeztek, valamint hogy a képesítő-vizsgálat is elkülöníti e két csoportot, a lokomobilokat a „Lokomobilok és félstabil-gőzgépek" című külön könyvben ismertetem; itt az összes különféle, tehát úgy a kipufogással, valamint a kondenzátorral működő tolattyús és szelepes vezérművű stabil-gőzgépeket tárgyalom. Ezenkívül felvettem még a gőzturbinák rövid ismertetését és tájékoztatásul ismertetem a gőzüzemre kibocsájtott legújabb hatósági rendeleteket is.” A gőzgépek szerkezete és kezelése c. mű új kiadása. 3. bővített kiadás, átkötött, jó állapotban.      

Ár: 14 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ

A stabil-gőzgépek szerkezete és kezelése (Stabil-gőzgépekezelői tanfolyamok, felső ipariskolai növendékek, valamint gőzgépkezelők és gőzgéptulajdonosok számára) - 2. Kép