KATEGÓRIÁK

Böngésző

Történelem Második világháború, Hitler, fasizmus, nácizmus

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Adolf Hitlers Mein Kampf - Eine kommentierte Auswahl (Adolf Hitler Mein Kampfjának jegyzetekkel kiegészített változata)
Adolf Hitlers Mein Kampf - Eine kommentierte Auswahl (Adolf Hitler Mein Kampfjának jegyzetekkel kiegészített változata) - 1. Kép

Adolf Hitlers Mein Kampf - Eine kommentierte Auswahl (Adolf Hitler Mein Kampfjának jegyzetekkel kiegészített változata)

Szerző: Christian Zentner
Kiadó: List Verlag
Kiadás éve: 1988
Kiadás helye: München
Oldalszám: 256

Mein Kampf. Húsz év alatt több mint 12 millió példányt adtak el belőle Németországban. Külföldön pedig további 1–1,2 milliót. A szerzője igen szép pénzt kaszált vele, különösen úgy, hogy miután 1933-ban hatalomra került, egyetlen peták adót sem fizetett utána. Zavaros, túlírt, a német nyelvet megerőszakoló műről van szó. De nem a stiláris problémák miatt viszolygunk tőle, hanem Adolf Hitlernek és náci pártjának politikai programjától: az eltökélten gyilkos antiszemitizmusától és rasszizmusától, valamint a nemzeti öncélúságnak olyan szélsőséges, túlhajtott céljától, mint a keleti élettér meghódítása, amelynél a szerző más népeket prédának tekint. A förtelmes szerző förtelmes művét érdemes tehát gondosan tanulmányozni. Félni már nem kell tőle. Christian Zentner segít a mű tanulmányozásában. Német nyelvű, jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split