A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Angyalbiblia (Minden, amit az angyalokról tudni kell)
Angyalbiblia (Minden, amit az angyalokról tudni kell) - 1. Kép

Angyalbiblia (Minden, amit az angyalokról tudni kell)

Szerző: Hazel Raven
Kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2007
Kiadás helye: Pécs
Oldalszám: 400
Fordító: Szabó Zsuzsanna Ágnes
Szerkesztő: Kasznár Veronika Katalin

A könyvből megtudhatjuk, hogyan kérjük az angyalok segítségét, hogyan vonzzuk bölcsességüket az életünkbe. Számtalan gyakorlati tanács, meditáció és megerősítés útján ez az átfogó útmutató megtanít bennünket az angyalok érzékelésére, a kristályterápia alapjaira és még sok minden másra is. Akár iránymutatásra, gyógyulásra vagy inspirációra van szükségünk, ez a könyv a tökéletes útmutató. Hazel Raven író, tanár és gyakorló terapeuta a kristályterápia, az angyalterápia, a színterápia, a hangterápia, a virágterápia és a reiki területein. Jó állapoptban, a szövegben néhol aláhúzások.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 15 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ