KATEGÓRIÁK

Böngésző

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, mágia, jóslás

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Az Átlényegülés Kapujában I-II. (Plejádok- és Szíriuszbeli Mesterek tanításai a Felemelkedés folyamatáról, és a Plejádok csillagainak kozmikus történelméről)
Az Átlényegülés Kapujában I-II. (Plejádok- és Szíriuszbeli Mesterek tanításai a Felemelkedés folyamatáról, és a Plejádok csillagainak kozmikus történelméről) - 1. Kép

Az Átlényegülés Kapujában I-II. (Plejádok- és Szíriuszbeli Mesterek tanításai a Felemelkedés folyamatáról, és a Plejádok csillagainak kozmikus történelméről)

Szerző: OmSatya - Dalinada (Dr. Czeizel Beatrix - Greskó Anikó)
Kiadó: Magánkiadás
Kiadás éve: 2003, 2004
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 262 + 4 t., 398
Szerkesztő: Kovács Éva (ill.)

Kedves Olvasó, ahogy a kezedben tartod ezt a könyvet, már megszületik egy finom fényszál, amely összekapcsolja szíveinket. Egy kozmikus utazásra hív az égi üzenet, kirajzolódik a Hazatérés útvonala minden kereső lelkében. Lelkünk hazavágyik csillagbéli otthonaink szentélyébe, de ez egyszer e gyönyörű Földbolygót is emeljük magunkkal Fény-Várossá téve. Olyan lesz ez az utazás a könyv lapjain át, mint egy nagy, közös, mély meditáció, melyben összekapcsolódhatsz a benned élő Mesterrel, életterved kódjaival és a neked szóló csillagüzenetekkel. Ha szíved bátor és nyitott, utazz velünk, és járjuk be együtt a sorsot, melyet az Égi Terv elénk rajzol! 2 mű, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 8 000Ft.-
split